Λίγα λόγια για εμάς

90 χρόνια ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ & ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ /ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ στην Επιπλοποιία, Κιγκαλερία και στις κατηγορίες Χερούλι/Πόμολο/Κλειδαριά/Βερνίκια/Χρώματα /Εργαλεία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2017


Σήμερα μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημά μας, όλα τα εξαρτήματα - διακοσμητικά κιγκαλερίας - επιπλοποιίας των περιόδων 70, 80,90.

2001


Στην αυγή της νέας χιλιετίας η επιχείρηση περνάει στα χέρια της τρίτης γενιάς, και συγκεκριμένα στον Γιάννη Κουγιουμτζή, που αναλαμβάνει να την εκσυγχρονίσει χωρίς να αλλοιώσει τις βασικές της δομές. Η φιλική εξυπηρέτηση, οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες, η κατανόηση κάθε ξεχωριστού προβλήματος, η αμεσότητα των λύσεων σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία στο χώρο των σιδηρικών και ειδών επιπλοποιίας καθιστούν την FixExperts - Κουγιουμτζής Ι. , εκτός από μία εκ των μακροβιότερων επιχειρήσεων της πόλης , στην πλέον αξιόπιστη λύση στο χώρο.

1990


Η δεκαετία σηματοδοτείται από την άνοδο του πλαστικού και αλουμινένιου κουφώματος εις βάρος του ξύλινου. Με προσεκτικές κινήσεις γίνεται άνοιγμα στις νέες αγορές χωρίς όμως αυτές να υποκαθιστούν τους ήδη διαμορφωμένους ισχυρούς δεσμούς με το ξύλο.

1974


Η συνεχόμενη άνοδος του κατασκευαστικού τομέα περιλαμβάνει πλέον και τη γειτονική Χαλκιδική , μεγάλοι ανάδοχοι αλλά και μικρότεροι εργολάβοι εμπιστεύονται την εμπειρία και τις καλές τιμές. Η φήμη της εξαπλώνεται πέρα από τα στενά τοπικά όρια και προσελκύει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Η φράση «στον Αντώνη θα βρεις τα πάντα» γίνεται κλισέ και όχι άδικα.

1955


Η έκρηξη της ανοικοδόμησης μεταπολεμικά σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Θεσσαλονίκη λειτουργεί προς όφελος της επιχείρησης.Η ανατολική Θεσσαλονίκη εξαπλώνεται και τα υπόγεια των νεόδμητων κτιρίων της γεμίζουν από επιπλοποιούς και ξυλουργούς , που αποτελούν τον πυρήνα αλλά και την κύρια μάζα των πελατών της.

1928


H παγκόσμια οικονομική κρίση φέρνει τον Ιωάννη Κουγιουμτζή πίσω στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικών περιπλανήσεων σε Περσία , Γαλλία και Αμερική.